cda6

CLUBUL SPORTIV AIRSOFT BAD BROTHERS BOTOSANI

 
Update reguli organizare/regulament CDA 6

Urmare a deciziei echipei de organizare a Evenimentului National de Airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama” precizam urmatoarele:

- Locurile de cazare in Tabara “Codrii de Arama” Agafton cuprind 250 de locuri (180 de locuri in blocurile A si B) si 70 de locuri in blocul C. Diferenta este, in cazul blocului C, ca dusul este situat la subsolul blocului A.
- Pentru a evita discutii inutile, primii 180 de jucatori inscrisi si platitori ai biletului de participare vor beneficia de locuri in blocurile A si B, urmand ca restul sa fie repartizati in blocul C, chiar daca asta va insemna ca nu pot sta in acelasi apartament cu membrii echipei lor. Nu se fac exceptii!
- Mancarea/apa ingame este transportata de catre organizatori in cele 2 baze principale, modul in care participantii beneficiaza de ea tine de liderii de factiune sau de echipe, nu putem sa o impartim prin tot terenul in functie de necesitati.
- Consumul de bauturi alcoolice este interzis pe toata durata evenimentului iar vanzarea de bauturi alcoolice este suspendata in Tabara pana la finalul jocului. Jucatorii care consuma bauturi alcoolice in terenul de joc sau care sunt sub influenta bauturilor alcoolice vor fi exclusi din teren si vor avea ban pentru viitoarele editii.
- Consumul substantelor psihotrope sau halucinogene este interzis prin lege si constituie infractiune.
- Orientarea pe timp de noapte este foarte dificila datorita terenului si a padurii foarte dese. Fara echipament potrivit de orientare si semnalizare:
1. Individual: lanterna,harta, busola, telefon, statie, licurici led cu filtru rosu etc.
2. Echipa/grup/club: GPS, night vision, termo vision etc.
NU VA AVENTURATI la jocul de noapte!!!
- In sprijinul jocului de noapte organizatorii vor lumina bazele principale si satele, vor preciza coordonatele GPS a punctelor importante din teren (baze principale, sate, buncar etc.) si vor pune la dispozitia tuturor participantilor harti de joc.
- Organizatorii fac tot posibilul sa aveti un joc antrenant, cu logistica, misiuni si scenariu antrenant. Misiunile vor fi inmanate liderilor de factiuni la inceputul jocului urmand ca acestia, impreuna cu liderii echipelor participante sa decida strategia proprie de joc. Propunem un scenariu si oferim o logistica, supraveghem buna desfasurare a jocului si a misiunilor (vom fi 10 arbitri si observatori in teren), dar JOCUL VI-L FACETI VOI, PARTICIPANTII. Pentru a avea parte de milsim, actiune si adrenalina trebuie sa JUCATI, sa faceti km pt. o misiune, sa stati in teren cand poate v-ar conveni un pat caldut si un dus, sa paziti un obiectiv desi nimic nu se intampla, sa va paziti baza principala si Generalul, sa va bagati la misiuni, sa aveti chef de joc etc., etc. Asta tine de voi, nu de organizatori.
- Respawn-urile vor fi la distante decente pentru un eveniment national. NU ESTE UN JOC DE DUMINICA, nu va asteptati la respawn instant si zeci/sute de kill-uri. Vor fi si medici pentru fiecare factiune precum si posibilitatea de a activa si alte respawn-uri la anumite momente din meci si in anumite conditii.
- Daca v-ati achitat biletul si realizati, pana in data evenimentului, ca nu mai puteti sa ajungeti, anuntati-va – se poate schimba biletul cu o persoana care isi doreste participarea si astfel va puteti recupera banii. Anul trecut o parte din voi au achitat dar nu au mai participat, nu au anuntat acest lucru si au dezechilibrat factiunea la care s-au inscris. Desi pare avantajos pentru organizatori (plata fara participare) va spunem ca nu este, se face un contract in prealabil pe cazare si pentru portiile de mancare (care acopera de fapt pretul biletului). Restul: apa in game, logistica, benzina, tiparituri, banderola factiune, concert etc. sunt acoperite prin aportul si munca organizatorilor. Prin urmare, va rugam sa ne respectati munca si facilitati accesul unui alt jucator in cazul in care nu mai puteti sa ajungeti.
- Este exclusa plata biletului la fata locului!
- Ne dorim un joc frumos si interactiv de airsoft si o petrecere pe cinste dupa, asa cum se face la CDA. Numarul maxim de locuri va ramane 250, ne dorim pastrarea unor conditii decente de masa si cazare si alegem calitatea in locul cantitatii.
- Daca nu va regasiti in cele de mai sus va rugam sa nu va inscrieti.

Multumim!